Convents volledig logo samen 3
Overlijden melden? 011 422 832
 • Uitvaartcentrum Convents

  Uitvaartcentrum Convents

  Een waardevol afscheid, een dierbare herinnering…
 • Funerarium in een hedendaags kader

  Funerarium in een hedendaags kader

  Uitvaartcentrum Convents beschikt over drie funeraria in uw buurt.  Om zo op een gepaste manier afscheid te nemen van uw dierbare.  In Beringen-Mijn stellen we u tevens een aula voor de uitvaart ter beschikking.
 • Vacature

  Polyvalente uitvaartplanner Heeft u altijd al een hart gehad om mensen te helpen in moeilijke tijden en dit met een creative mindset? Dan is dit de geschikte job voor u. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde, flexibele en een fysiek sterke medewerker. Je komt terecht in een familiebedrijf met een collegiale sfeer. We begeleiden mensen met het verlies van hun dierbaren we doen dit op een empathische en warme manier. Spreekt dit u helemaal aan en voelt u zich hiervoor geroepen?Dan is dit de perfecte job voor u en willen wij u graag uitnodigen voor een gesprek. Wat kan u verwachten: Job omschrijving Uitvaart Ophaling en verzorging van overledenen Vervoer naar crematorium Ceremonies in aula/kerk Begeleiden van de begroetingsdienst (avond) Administratie Organisatie & bespreking uitvaart Allerhande taken Diverse: Onderhoud wagenpark Verwachtingen en ervaringen Computerervaring, algemene basis kennis van Indesign en/of Photoshop is een pluspunt Kunnen omgaan met mensen in rouw, meelevend en geduldig zijn Kunnen spreken voor een groot publiek (pluspunt) Creatief meedenken naar nieuwe ideeèˆn Flexibel qua tijdsinvulling (overuren, weekenddienst) Stipt en betrouwbaar Bezit van rijbewijs B Je spreekt vloeiend Nederlands, kennis van andere talen is een pluspunt Wat mag jij verwachten? Een gevarieerde takenpakket op voltijdse basis. Af en toe werk je ook in het weekend. Dankbaarheid en waardering van de betrokken families. Fijne werksfeer in een familiebedrijf. Doorgroei mogelijkheden. Dienstverband: Voltijds, vaste job, onbepaalde duur, flexibel uurrrooster, 38 uur per week aan een markt conform salaris. Extralegale voordelen:EcochequesEindejaarspremie Elektronische maaltijdcheques Flexibele werkuren Heb je interesse? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tot binnenkort!
 • 1
 • 2
 • 3

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

(optioneel)